akanten.hsbbrfwebb.se|akanten@hsbbrfwebb.se
Bokningsbara faciliteter2022-10-07T12:45:00+01:00

I Brf Åkanten finns både övernattningslägenhet och föreningslokal som du kan hyra samt en gemensam tvättstuga som du kan använda. All bokning sker i appen Aptus Home eller via informationstavlorna i entréerna (se instruktioner i din bopärm). Dina taggar ger dig tillträde till faciliteterna under bokade tider och du debiteras kostnaden för övernattningslägenheten och föreningslokalen via din avi.

Tvättstuga

I hus 3 (Garvaregatan 2A) finns en tvättstuga som du kan boka. I tvättstugan finns en större tvättmaskin och torktumlare samt ett torkskåp.

Du kan boka en tid i taget och passen är mellan kl 06.00-12.00, 12.00-18.00 och 18.00-23.00.

Tänk på att du ansvarar för att städa tvättstugan efter att du har använt den. Skulle du fattas städredskap eller om något har gått sönder så lämna en felanmälan till HSB som ser till att nya städartiklar köps in/att reparation utförs.

Övernattningslägenhet

I hus 3 (Garvaregatan 2B) finns en övernattningslägenhet som du kan hyra till övernattande gäster.

Vid bokning har du tillgång till lägenheten från kl 12.00 – kl 12.00 påföljande dag. Det kostar 500 kr/natt att hyra lägenheten och kostnaden för övernattningen debiteras dig på din avi vid kommande avisering. Du kan boka lägenheten i upp 7 nätter i rad, men bara ha en bokning aktiv, så bokat datum måste ha passerat innan du kan boka in ett nytt tillfälle. Övernattningslägenheten är öppen för bokning 180 dagar framåt.

I lägenheten finns:

Dubbelsäng (kan delas till två 90-sängar) med täcken och kuddar

Sängbord samt belysning

2 fåtöljer och ett litet brickbord

Ett litet pentry med kylskåp, mikrovågsugn och kaffekokare. Porslin såsom glas, tallrikar bestick, skärbräda mm.

Badrum med wc, dusch och handfat.

Städutrustning

Dina gäster får själva ha med sig lakan, handdukar mm. Du ansvarar för att lägenheten är städad och fin när dina gäster lämnar den. Glöm inte att slänga soporna! Skulle du fattas städredskap eller om något har gått sönder så lämna en felanmälan till HSB som ser till att produkter köps in/att reparation utförs.

Föreningslokal

I hus 3 (Garvaregatan 2B) finns en föreningslokal som du kan hyra om du behöver lite mer yta vid någon tillställning. Tänk på att visa hänsyn till dina grannar så håll ljudnivån nere efter klockan 22.

I lokalen får vistas max 30 personer. Med nuvarande möblemang finns det möjlighet att sitta 20 personer, även om det då blir lite trångt vid borden.

Till lokalen hör ett kök med kyl, frys, ugn, spis, diskmaskin, kaffekokare och mikrovågsugn. Här finns också tallrikar, glas, vinglas, kaffekoppar samt bestick till 20 personer. I lokalen finns också en toalett.

Vid bokning har du tillgång till lokalen från  kl 12.00 – kl 12.00 påföljande dag. Det kostar 700 kr/dygn att hyra lokalen. Du kan boka lokalen max 2 dygn i rad och kostnaden debiteras dig på din avi. Du kan bara ha en bokning aktiv, så bokat datum måste ha passerat innan du kan boka in ett nytt tillfälle.

Du ansvarar för att lokalen är städad och fin när du lämnar dem. Glöm inte att slänga soporna! Skulle du fattas städredskap eller om något har gått sönder så lämna en felanmälan till HSB som ser till att produkter köps in/att reparation utförs.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email